Musikskolen genoptager fysisk undervisning

Corona-restriktioner lempes pr. 21. april

I den seneste rammeaftale for genåbning er der blevet enighed om, musik- og kulturskoler kan åbne for fysisk undervisning: "Foreningsliv, musik- og kulturskoler samt andre kunstskoler for børn og unge under 18 år med forsamlingsloft på 25 personer. Genåbningen gælder dog ikke for sangaktiviteter."

På Fredensborg Musikskole betyder det, at:

• Solo-undervisning genoptages i fysisk form - dog undtaget undervisning i sang, som vil fortsætte som onlineundervisning.

Orkestre og sammenspil genoptages - dog undtaget kor

• Grundskolehold: Musik- og rockkarruseller genoptages efter særlig plan fra mandag d. 26. april. Elever vil modtage særskilt mail fra administrationen.

• Grundskolehold: "Ind i musikken" vil fortsat modtage online-tilbud, da fællessang er en stor del af undervisningen. "Længere ind i musikken" er lukket for resten af skoleåret.

Musikalsk legestue er lukket for resten af skoleåret.

Alle grundskolehold vil slutte deres undervisning pr. 30. maj, da det ikke vil være muligt at gennemføre det tidligere annoncerede afslutningsevent d. 12. juni.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte kontoret på mail: musikskolen@fredensborg.dk