Skip til hoved indholdet

Nyt ansigt

Mød Yohan Ramon!

Yohan er ansat som slagtøjslærer og lærer på musikkarrusel, rockkarrusel, bands og sammenspil. Yohan fortæller om sig selv:

'Jeg kommer fra Cuba, men har boet i Danmark siden 2007 sammen med min danske hustru og vores tre børn. Jeg har undervist børn og unge i mere end 7 år og har en bred erfaring med musikundervisning - både solo og sammenspilshold samt pædagogisk arbejde fra en lang række sammenhænge og med forskelllige aldersgrupper. Jeg er uddannet fra Københavns Rymiske Musikkonservatorium i 2018.

Jeg tror på, at musik er noget, der skal gives videre til nye generationer. Musik har et særligt sprog, som kan ramme lige i hjertet og har en evne til at påvirke det enkelte individ, så det blomstrer.

Jeg glæder mig til at byde velkommen her på Fredensborg Musikskole til alle de smukke, entuciastiske børn, som drømmer om at lære at spille på tromme.'

Yohan har overtaget mange af de elever, som tidligere gik hos Sven Busck. Men der er stadig plads til et par stykker -så har du fået lyst til at spille trommer hos Yohan, så skynd dig at tryk på tilmeldingen her nedenfor under 'læs mere'.

 

Læs mere

ny