Koncerter

Velkommen til koncerter og arrangementer med elever fra Fredensborg Musikskole.

Herunder kan du finde en dejlig blanding af videooptagelser fra koncerter og arrangmenter samt virtuelle koncerter optaget i elevernes undervisningsrum eller privat.

God fornøjelse!

En hilsen fra øvelokalet, 25. april 2022

Yasmin (violin) og Isabella (klaver) spiller her 'The Devil's Dream'.

To forårs-hilsner fra øvelokalet, 20. marts 2022

På links herunder kan du høre to korte lydfiler. I den første spiller Calvin 10 år (violin) og Anastasia 10 år (klaver) den gamle folkevise 'Go Tell Aunt Rhody. I den anden spiller Kaira 10 år (violin) og August 9 år (Klaver) deres version af 'Song of the Wind'.

Go Tell Aunt Rhody

Song of the Wind

Online koncert, 29. november 2021

Inden julemusikken fuldstændig overtager lydbilledet kommer her en kort online koncert. Mød Aksel, Kalle og Johan, Erik, Storm, Valdemar, Jessica og Lisa, Nathalie, Adriano, Toke, Carl Emil og Lisa.

Musikfestivalen MUSIK MIX, 6. august 2021

I samarbejde med Fritidsbutikken afholdt Musikskolen en musikfestival for godt 50 børn og unge. I løbet af dagen blev der arbejdet med forskellige instrumenter og sang i diverse workshops. Kl 15. samledes alle forberedelserne til en fælles optræden for forældre og bedsteforældre.

Talentkoncert, juni 2021

Medvirkende: Johan, Anabell, Anastasia, Lukas, Josefine, Liva, Storm, Dag, Maria, Gustav, Cian og Amalia

Optaget i Strandvejskirken, Humlebæk, 16. juni 2021

Virtuel sommerkoncert, juni 2021