Skip til hoved indholdet
    Hjem Tilmelding og priser Aflysning, omlægning og udmeldelse

Aflysning, omlægning og udmeldelse

Aflysning af undervisning

Aflysning ved lærers sygdom/fravær foregår via SMS til det mobilnummer eller via e-mail til den adresse, som blev angivet på tilmeldingen.

Hvis Musikskolen ved skoleårets afslutning har aflyst mere end to lektioner, tilbagebetales kontingent svarende til antallet af lektioner, der ligger derudover. 

Refusionsbeløbet anvises til din Nemkonto i løbet af sommerferien efter skoleårets afslutning. Vær opmærksom på, at indbetalingen på din bankkonto vil referere til 'Pasning og fritid'.

Omlægning af undervisning

I løbet af året kan det forekomme, at undervisningen bliver omlagt. I stedet for den faste ugentlige undervisning vil eleven blive tilbudt at deltage i fx. workshops, koncerter eller andre relaterede aktiviteter, som bidrager til elevens musikalske udvikling. 

Udmeldelse

Eventuel udmeldelse skal foretages på elevens portal via det log-in, som du modtog ved tilmeldingen til Musikskolen, eller skriftligt til musikskolen@fredensborg.dk
 
Udmeldelse indebærer betalingspligt for udmeldelsesmåneden + 2 måneder.

Eleven har ret til undervisning i udmeldelsesperioden. Betalingen bortfalder ikke, såfremt eleven ikke ønsker at gøre brug af undervisningen i udmeldelsesperioden.

Fredensborg Musikskole

Fredensborg Musikskole
Holmegårdsvej 101
2980 Kokkedal 

Tilgængelighedserklæring

Telefon: