For de mindste

Legeagent skal tage hånd om undervisning for de yngste

Fredensborg Musikskole har 1. marts 2022 ansat legeagent, danseinstruktør, sanger og meget mere Yasmin Elvira Steenholdt som ny medarbejder på musikskolen.

Yasmin skal udvikle tilbud til de yngste børn fra vuggestuen til 0. klasse. Med musik og sang som bærende elementer skaber Yasmin hverdagen om til magi og fremhæver leg, æstetik og fællesskaber. Hun har mange års erfaring med sanselige universer for netop denne børnegruppe, og vi glæder os til, at hun spreder sine funklende sæbebobler over Fredensborg.

Her på siden vil vi løbende skrive om de muligheder, der vil være for at følge Yasmins sanselige forløb. En del vil blive tilbudt i forbindelse med børnepasningstilbud, og nogle vil man kunne tilmelde sig som privatperson.

Kontakt kontoret på musikskolen@fredensborg.dk, hvis du har spørgsmål.

ny