Ind i musikken

Nu skal der synges, danses og spilles! Alle musikkens grundelementer indlæres gennem sang, spil, leg og bevægelse. Vi arbejder ved hjælp af forskellige redskaber som bolde, ærteposer, tørklæder, ringe, mm. Der spilles musik af både klassisk og rytmisk karakter på diverse instrumenter.

Vi kommer omkring rytmelære, rytmenotation og andre teorier og hørelære elementer, hvorfor deltagelse på et rytmikhold er en god forberedelse for senere instrumentalundervisning.
Børnenes kreativitet, samarbejdsevner og (naturligvis) musikglæde udfordres og udvikles.

Vi opretter hold på de skoler, hvor eleverne er, hvis der er ok, der tilmelder sig. Så tag fat i dine klassekammarater, så I kan være flere, der går til musik sammen!

Tilmelding - klik her

Musik- og Rockkarrusel

I løbet af sæsonen lærer man en masse om musik - prøver at spille på flere forskellige instrumenter - og har det sjovt imens. Der er både plads til sang og bevægelse, noder og sammenspil og mon ikke vi kommer til at spille en koncert eller to!

Som ordet ’karrusel’ antyder, vil eleverne i løbet af et skoleår på skift få lov at spille på forskellige typer instrumenter. Eleverne bliver introduceret for mange af musikkens grundelementer som rytme, takt og toner. Gennem fælles musik og sang skærpes koncentrations- og koordinationsevnen, og personligheden udvikles. De kreative evner, fantasi og musikalitet styrkes, og børnene lærer at bruge krop og stemme til at udtrykke egne musikalske oplevelser.

Undervisning: 50 min. om ugen fra 1. september – 31. maj. Der er max. 8 elever på et hold med to lærere.

Vi opretter hold på de skoler, hvor eleverne er, hvis der er nok, der tilmelder sig. Tag fat i dine klassekammerater, så I kan være flere, der går til musik sammen!

Tilmelding - klik her

ny