Ind i musikken

Nu skal der synges, danses og spilles! Alle musikkens grundelementer indlæres gennem sang, spil, leg og bevægelse. Vi arbejder ved hjælp af forskellige redskaber som bolde, ærteposer, tørklæder, ringe, mm. Der spilles musik af både klassisk og rytmisk karakter på diverse instrumenter.

Vi kommer omkring rytmelære, rytmenotation og andre teorier og hørelære elementer, hvorfor deltagelse på et rytmikhold er en god forberedelse for senere instrumentalundervisning.
Børnenes kreativitet, samarbejdsevner og (naturligvis) musikglæde udfordres og udvikles.

Vi opretter hold på de skoler, hvor eleverne er, hvis der er ok, der tilmelder sig. Så tag fat i dine klassekammarater, så I kan være flere, der går til musik sammen!

Tilmelding - klik her

Musik- og Rockkarrusel

Koncentrations- og koordinationsevnen skærpes, og personligheden udvikles. De kreative evner, fantasi og musikalitet styrkes, og børnene lærer at bruge krop og stemme til at udtrykke egne musikalske oplevelser. Der er mulighed for, at man får snuset til flere instrumenter i løbet af et skoleår samt lærer en masse om musikkens udvikling igennem tiden.

Vi opretter hold på de skoler, hvor eleverne er, hvis der er nok, der tilmelder sig. Tag fat i dine klassekammerater, så I kan være flere, der går til musik sammen!

Tilmelding - klik her